ZMEŠAJTE SI DOZO VITAMINOV PO SVOJEM OKUSU

Način, kako se boste zbudili, bo določal vaše razpoloženje tekom celotnega dneva. Če boste vstali »z levo nogo«, prespali budilko in namesto zajtrka pojedli beljakovinsko ploščico, boste v nov delovnik vstopili slabe volje in neprespani. Kvaliteten zajtrk, med katerim se imate čas v miru zbuditi in pripraviti na nov dan, je ključnega pomena za vaše dobro počutje. Pomembno je, kaj vnašate v svoje telo, saj bo zdrava prehrana pripomogla k vaši energiji in produktivnosti.

Morda se sprašujete, kako vsak dan najti čas za pripravo zdravega in raznolikega zajtrka, ki bo vseboval različne vrste vitaminov in mineralov, ko pa se vam vedno mudi. Blender predstavlja odlično idejo za premostitev težave s časom, saj se nič ne more primerjati z vonjem in okusom pravkar pripravljenega smutija, v katerem so se znašle vse vaše najljubše sestavine. Vsako jutro si lahko v minuti pripravite odličen in vedno drugačen zajtrk. Naredite sebi in svojemu zdravju uslugo in bel kruh in sladkor zamenjajte s svežimi okusi sočnih borovnic, sladkih jagod, zrelih banan in drugega sezonskega sadja.

PHILIPS-ovi strokovnjaki so po letih raziskav, ki so jih vložili v izpopolnjevanje svojih aparatov bele tehnike, na trg poslali nov zmogljiv in učinkovit mikser HR2100/00 iz serije Daily Collection. Blender se odlikuje s kar 400 W moči, veliko plastično posodo, ki lahko drži kar 1,25 L napitka, ter inovativnim štirikrakim kratkim rezilom iz nerjavečega jekla ProBlend 4. Odlikuje se tudi z elegantnim dizajnom v beli in bež barvi, ki nevsiljivo popestri vsako kuhinjsko okolje.

blender

MOŽNOST NASTAVITVE HITROSTI IN STOPNJE MEŠANJA GLEDE NA TEKSTURO SESTAVIN

Dve možnosti hitrosti mešanja vam omogočata učinkovito mešanje tako mehkega sadja, kakor na primer zrelega sadja melone, kakor tudi tršega, npr. notranjosti kivija ali ananasa. Mixer se po drugi strani ponaša tudi s pulznim delovanjem, kar vam bo omogočilo, da prilagajate tudi stopnjo in dolžino časa mešanja. Indikator zaklepa vam bo obenem priročno sporočil, kdaj je uporaba blenderja varna.

FUNKCIONALNO ZASNOVAN ZA LAŽJO UPORABO IN ČIŠČENJE

Blender HR2100/00 bo poskrbel, da bo vaš kuhinjski pult po uporabi ostal čist in nedotaknjen; poseben dulec mu namreč preprečuje nadležno polivanje in kapljanje na pult po uporabi. Velik ročaj vam bo zagotavljal dober oprijem s palcem, prednost pa je tudi vgrajeno ohišje za shranjevanje 85 cm dolgega kabla, ki se vam tako ne bo motal po kuhinji in zasedal nepotrebnega prostora. Nedrseče nožice bodo obenem preprečile, da bi mikser ponesreči padel.

Kljub svoji učinkovitosti je preprosto zgrajen, tako da lahko glavno posodo po uporabi preprosto snamete in jo operete v pralnem stroju, tako kakor vse druge snemljive sestavne dele mikserja.

DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA

Posebna ojačana plastična posoda blenderju zagotavlja obstojnost, trdnost in vzdržljivost kljub zobu časa, tako da boste lahko v njem brez skrbi pripravljali tudi osvežilne napitke iz bolj trdovratnih in zahtevnih sestavin. Še dodaten razlog, zakaj vam za preživetje vašega novega blenderja ne bo treba skrbeti, je tudi dveletna mednarodna garancija, ki vam bo zagotavljala sproščeno uporabo. Blender deluje pri napetosti 220-240 V in na frekvenci 50/60 Hz.

Naj bodo vaša jutra odslej lepša in predvsem bolj zdrava – blender  HR2100/00 iz serije Daily Collection vam bo vsako jutro na enostaven in hiter način zagotovil osvežilen in svež napitek iz vam najljubšega sadja in/ali zelenjave, za energičen in okusen začetek dneva.

 

mikser

This entry was posted in Vse za dom and tagged , , . Bookmark the permalink.