Upravljajte svoj robotski sesalnik kar s telefonom

Ali ste siti sesanja? Potem, si lahko omislite Mielejev robotski sesalnik z mobilnim upravljanjem. Preprosto ga lahko upravljate, kar prek mobilne aplikacije in ga pustite, da sam opravi delo namesto vas.

Mielejev robotski sesalnik z mobilno aplikacijo, lahko udobno upravljate prek aplikacije tudi, kadar vas ni doma. Na voljo imate številne funkcije in tako si lahko zagotovite, da vas bodo ob prihodu domov pričakala čista tla. Prek aplikacije lahko tako nastavite tajmer in za vsak dan posebej sami določite začetek delovanja vašega robotskega sesalnika.

Spremljajte in usmerjajte robotski sesalnik, tudi ko ste zdoma

Mielejev robotski sesalnik z mobilno aplikacijo je na sprednji strani opremljen s kamerami. Tako lahko, ko niste doma preverite, v katerem prostoru se nahaja vaš robotski sesalnik in seveda, če pridno čisti. Njegove čistilne aktivnosti lahko spremljate prek kamer, ki so nameščene na robotskem sesalniku in ga s puščicami, v aplikaciji tudi poljubno usmerjate v naslednje prostore. S sistematičnim premikanjem po vašem domu robotski sesalnik namreč ustvari virtualno karto, ki jo lahko spremljate v mobilni aplikaciji. Na podlagi te karte robotski sesalnik najde idealno linijo za  učinkovito čiščenje, brez vrzeli. V aplikaciji lahko s pomočjo karte takoj vidite, v katerem položaju je trenutno sesalnik in katero območje je že počistil.

Če ste siti prenašanja sesalnika in neuspelih poizkusov čiščenja določenih težje dostopnih površin, je zdaj tudi to odveč.  Mielejev robotski sesalnik z mobilno aplikacijo, se vam v celoti prilagodi in čisti izključno po vaših željah. Ko zaključi čiščenje, se samodejno vrne k polnilni postaji, da napolni baterijo.

Brez poškodovanega pohištva

Ali vas, ko ste zdoma in prek mobilne aplikacije zaženete svoj Mielejev robotski sesalnik, skrbi, da se bo ta med procesom sesanja zaletaval v vaše pohištvo in ga tako poškodoval? Ali pa vas skrbi, da se bo med sesanjem nevarno približal stopnicam in padel po njih ter se uničil? Nikar! Mielejev robotski sesalec z mobilno aplikacijo, je opremljen s kar sedmimi optičnimi senzorji, na sprednji strani. Z njihovo pomočjo je sposoben prepoznati pohištvo in morebitne ovire. Tridimenzionalno zaznavanje predmetov pa mu omogočata kameri, s katero robotski sesalnik določi razdalje do morebitnih ovir. Vašemu pohištvu se tako približa in očisti tla tik pred njim, a se vanj ne zaleti. Dodatni trije senzorji, ki so nameščeni na spodnji strani robotskega sesalnika, pa v tleh pravočasno zaznajo stopnice in preprečijo, da bi robotski sesalnik padel po njih. S pametno 3D navigacijo in s senzorji je robotski sesalnik z mobilno aplikacijo zmožen brez težav prepoznati tudi najkompleksnejše prostorske strukture.

Udobno in enostavno čiščenje

Čiščenje sesalnikov je lahko zamudno, a ne pri robotskem sesalniku z mobilno aplikacijo. Odstranjevanje posode za prah na tem robotskem sesalniku je namreč udobno in enostavno. Odpreti morate le pokrov na aparatu, tako lahko posodo preprosto primete za rumen ročaj in jo odstranite ter preprosto spraznite, v koš za smeti. Prah se tako ne bo razpršil po vašem domu in čistoča tal bo zagotovljena.

Neopazno čiščenje

Da boste lahko v vašem domu uživali  v tišini, medtem ko je poskrbljeno za čistočo, pa je v posebnem programskem načinu lahko vaš Mielejev robotski sesalnik z mobilno aplikacijo neslišen. Njegova tišina tako omogoča neopazno čiščenje in vaši bivalni prostori bodo vedno prijetni in čisti.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.