Strešniki, ki vam v vaš dom prinašajo občutek varnosti

Strešniki dokazano kljubujejo vremenskim razmeram. Ko bo zunaj izredno slabo vreme, boste lahko brezskrbno uživali v notranjosti svojega doma, brez da bi se bali, da bi vam začelo zamakati ali odneslo streho. Pod strešniki Gerard so skrbi odveč. Obenem vam nudijo tudi izredno dobro izolacijo, tako da vas tudi zeblo ne bo. V starejših hišah s starejšimi strešniki namreč ogromno toplote uhaja skozi streho. Tako so stroški ogrevanja visoki, hiša pa še vedno hladna. Poleti pa je obratno, skozi streho uhaja veliko toplote in tako hiša postane topla greda. Zato zaupajte strokovnjakom in se odločite za visoko kvalitetne strešnike. Več o njihovi ponudbi si lahko preberete na https://www.gerardroofs.si/sl/stresniki.

Strešniki, ki varujejo tudi med potresi

Kritina je narejena iz lahko jeklene kovine in njena lahkost se je izkazala tudi med potresi. Strehe so namreč ostale nepoškodovane ali pa le malo poškodovane v primerjavi z drugimi kritinami, ki so bile izredno poškodovane in tudi padale po tleh. Tega pa si med in po potresu nihče ne želi, saj so na ulicah ljudje, ki so med potresom zapustili svoje hiše.

Strešniki so primerni tako za novogradnje kot tudi za ponovno pokritje starejših hiš. V nekaterih primerih se kritino lahko profesionalno namesti čez staro kritino, s čimer se znižajo stroški odstranitve in odvoza stare kritine. Strešniki so zelo lahko, zato tudi dodatno ojačanje konstrukcije ni potrebno. Poleg tega ta streha dolgoročno ne potrebuje skoraj nobenega vzdrževanja.

Bio-eko je sedaj mogoče tudi pri strešni kritini

Kljub jekleni kovini, je streha Gerard tiha. Strešniki so napreč prekriti s posipom, ki onemogoča prenašanje zvoka. Poleg tega so okolju prijazni. V okolje ne oddajajo škodljivih emisij. Narejeni so iz materialov, ki omogočajo zbiranje deževnice s strehe, ki jo lahko direktno uporabimo kot pitno vodo (izpolnjuje kriterije Svetovne zdravstvene organizacije). Po odstranitvi se ti strešniki lahko v celoti reciklirajo v obratih za predelavo jekla. S tem ne onesnažujemo okolja, temveč hodimo v koraku z naravo in vsaj malo pripomoremo k čistejšemu okolju.

This entry was posted in Vse za dom and tagged , , . Bookmark the permalink.