Spoznajte Samsung Galaxy S20+, telefon prihodnosti

Tudi južnokorejski tehnološki velikan je predstavil nove naprave v svoji ponudbi s katerimi želijo ohraniti korak z vse bolj ostro konkurenco, ki jo v prvi vrsti predstavljajo ameriška in kitajska podjetja. Najnovejši telefon Samsung Galaxy S20+ je precej revolucionaren, kar poudarjajo tudi pri slovenskem mobilnem operaterju A1. V primerjavi s predhodno serijo je napredek viden predvsem na treh področjih – to so zaslon, baterija in kamera. Omenjeni telefon je uporabnikom na voljo v treh različicah: osnovni, plus ter ultra. V nadaljevanju si poglejmo nekaj podrobnosti, ki jih prinaša srednja verzija, torej Samsung Galaxy S20+. Zagotovo boste navdušeni.

Glavne prednosti telefona Samsung Galaxy S20+

Kot poudarjajo pri enem izmed naših največjih ponudnikom mobilne tehnologije A1, je telefon Samsung Galaxy S20+ v prvi vrsti opremljen z izjemnim zaslonom katerega premer ima velikost kar 17 centimetrov. Velik preskok je je opazen v podvojitvi frekvence osveževanja zaslona. Če so bili ekrani do sedaj v povprečju vsi 60-herčni, pa nam tale ponuja frekvenco kar 120 hercev. In kaj to pomeni za nas običajne uporabnike? Opazili boste, da delovanje poteka bolj gladko, saj se slika osvežuje večkrat na sekundo. Povečala se je tudi odzivnost zaslona, tako da sistem zares deluje hitro. To vam bo dalo občutek, da v rokah držite izjemno dovršeno napravo.

Snemajte fotografije najvišjega ranga

Glavna prednost mobilne naprave Samsung Galaxy S20+ je po mnenju številnih poznavalcev njegov izjemno napredni fotoaparat, ki ga sestavljajo kar štiri kamere – glavna, širokokotna, tele-foto ter dodatna kamera za globino. Tisti, ki radi slikate svoje prijatelje boste navdušeni nad novo tehnologijo, ki s pomočjo umetne inteligence sama izbere najboljši trenutek. Uporabnik le usmeri kamero v skupino prijateljev in telefon bo sam predlagal kateri je najbolj optimalen moment – denimo, ko vsi gledajo v pravo smer, se vsi smejijo in imajo odprte oči. Tehnologija je s temi telefoni zares postala naša prava prijateljica.

This entry was posted in Tehnologija and tagged , , . Bookmark the permalink.