Spletne rešitve Optiweb in video produkcija Videa

optiweb2Leta 2009 se je podjetje Optiweb, Miha Lavtar s.p. specializiralo za iskalni marketing in analizo spletnih mest. Malce kasneje je podjetje pričelo tudi z izdelovanjem spletnih strani, spletnih trgovin in raznih aplikacij. Celostna storitev, katero Optiweb ponuja danes, zadovolji tudi najbolj zahtevne. Optiweb vam torej pomaga pri vseh vrstah spletnih rešitev. Poslanstvo podjetja je uspešno komuniciranje v spletu, vključno z uporabo novih tehnologij in znanj za še učinkovitejše poslovanje. Edini cilj Optiweba pa je zadovoljstvo stranke, kar je ponavadi prvo mesto na iskalnikih.

Vrednote podjetja, ki se ukvarja s spletnimi rešitvami, Optiweb pa so predanost stroki, kreativnost kot nove ideje, stranka je vedno na prvem mestu ter profesionalnost. Če obiščete spletno stran omenjenega podjetja, potem si lahko ogledate in preberete še več o storitvah, ki jih podjetje nudi. Optiweb se sicer ukvarja z razvojem spletnih mest, domenami in gostovanji, spletnim marketingom in oblikovanjem. Seveda pa se pod vsako izmed teh kategorij skriva še več storitev.

Kaj pa produkcija Videa? Gre za ekipo s svežimi idejami, ki je nastala pod okriljem podjetja spletnih rešitev Optiweb. Ekipa Videa pravi, da se vse začne pri ideji, kateri se je potrebno posvetiti in najti nekaj, kar vsak posnetek naredi zanimiv in privlačen. Strokovnjaki iz podjetja Optiweb pomagajo ekipi Videa, da se bo vaš video pojavil čim višje na iskalnikih oziroma, da bo dosegel čim večje število ogledov. Video produkcija Videa se ukvarja s promocijskimi posnetki, animiranimi videi, predstavitvenimi videi, reportažami ter izobraževalnimi videi. Če se torej zanimate za video produkcijo, je ekipa Videa prava rešitev za vas.

This entry was posted in Internet. Bookmark the permalink.