Si lahko privoščim najem mobilne hišice?

V predsezoni si zagotovo lahko vsakdo privošči najem mobilne hišice, saj na internetu obstaja podjetje 1nadan, ki vsem svojim uporabnikom nudi akcijske ponudbe, npr. za osemdnevni najem v hrvaški Istri boste pri njih odšteli zgolj 177,00 € ali drugače povedano 22,13 € na dan. Je to veliko? Takšne mobilne hišice pa sprejmejo 4 do 6 oseb in če dnevni strošek še razdelite le na 4 osebe, znaša strošek na osebo dobrih 5,50 € po glavi. Si lahko to privoščite tudi vi? Zagotovo je velika večina ljudi, ki si takšen strošek z lahkoto privošči in ker je ponudba tega podjetja tako zelo ugodna, se morate podvizati, če želite dobiti sploh še kakšno prosto.

1nadan ima vsak dan akcijske cene

Ta že zelo uveljavljen spletni ponudnik različnih stvari ima praktično vsak dan kakšno akcijo, zato se splača spremljati njihovo ponudbo ne zgolj vsak dan, ampak kar večkrat na dan, saj se njihova ponudba spreminja iz ure v uro. Zato nič ne skrbite, če svoje mobilne hišice ne boste našli takoj ob prvem obisku te spletne strani, vrnite se v kratkem in morda bo takrat že kakšna na voljo. Mobilne hišice res da rasejo kot gobe po dežju, saj so modni hit, ampak tudi gredo za med, zato se res splača takoj rezervirati želeni termin, ko najdete sebi primerno.

Mobilne hišice so primerne za družine

Tudi družine z majhnimi otroki si lahko privoščijo dopustovanje v mobilnih hišicah, saj so le – te bolj primerne za takšne družine kot kampiranje v šotorih ali prikolicah, namreč mobilne hišice nudijo udobje doma, hkrati pa tudi pustolovski izziv kampiranja. Hkrati pa bodo starši lahko v miru sedeli v senci bližnjega drevesa, med tem ko bodo otroci brezskrbno tekali po trati okoli takšne namestitve. Praktično vse bo enako, kot bi bili v šotoru ali prikolici, le da bo udobno kot bi bili v apartmaju ali hotelu.

This entry was posted in Potovanja and tagged , , . Bookmark the permalink.