Sedežne garniture po naročilu ustrezajo v prostore neobičajnih oblik

sedežne garniture

Opremljanje notranjih prostorov je danes zelo pomembno, zato ljudje vedno več časa namenimo nakupu notranjega pohištva in opreme. Med pomembnejšimi kosi pohištva je zagotovo tudi nakup sedežne garniture. Glede na to, da so danes bivalni prostori velikokrat tudi neobičajnih oblik, kot so na primer polkrožne stene ali nepravilni koti, so sedežne garniture po naročilu tudi vedno bolj pogost predmet povpraševanja.

Na splošno je danes ponudba sedežnih garnitur zelo pestra, vendar kolikor je različnih ljudi, toliko je tudi različnih okusov. Zato je velika verjetnost, da v pestri ponudbi morda ne boste našli sedežne garniture, ki bi vam ustrezala. Edini način v tem primeru je izbira sedežne garniture po naročilu, s katero boste zagotovo zadovoljni.

Odločite se za sedežne garniture z dodatnim ležiščem ali brez

Pri izbiri sedežne garniture po naročilu imate praktično nešteto možnosti kombiniranja in sestave vaše nove sedežne garniture. Poleg natančnih izmer prostora, je potrebno vedeti kako bo sedežna garnitura v prostoru stala. Leta nazaj je prevladovala postavitev ob steno, danes pa sedežne garniture velikokrat postavimo tudi na sredino prostora. V tem primeru ne smete pozabiti na tapecirano hrbtišče.

Pri naročilu sedežne garniture se lahko odločite za izvedbo z dodatnim ležiščem ali brez. Dodatno ležišče vam pride prav v primerih, ko imate velikokrat obiske in premalo prostora za njihovo morebitno nočitev. Če razpolagate z veliko dodatnega prostora, potem prostor pod sediščem raje namenite dodatnim predalom ali pa posebnim izvlečnim mehanizmom, s katerimi bodo sedežne garniture po naročilu še bolj udobne.

This entry was posted in Vse za dom and tagged . Bookmark the permalink.