Prokraft ponuja vrhunske izdelke za dom, vrt in gozd

Zagotovo ste se že kdaj zalotili, da doma pri roki niste imeli primernega orodja, ko ste želeli kaj popraviti, urediti ali na novo oblikovati. V tem primeru ste se najverjetneje odpravili v najbližjo tehnično prodajalno ali pa ste si orodje sposodili pri sosedih. Najbolje pa je takšne naprave imeti kar doma pri roki, še posebej tiste, po katerih pogosto posegate.

Odličen ponudnik izdelkov za dom, vrt in gozd je Prokraft. Odlična novica je še ta, da ponujene izdelke lahko naročate kar v spletni trgovini ponudnika, in sicer po izjemno dostopnih cenah, čeprav so na njih zapisana imena vrhunskih proizvajalcev oziroma blagovnih znamk.

Najbolje prodajana orodja v trgovini Prokraft

V spletni prodajalni profrakt.si so na voljo kakovostna in cenovno dostopna orodja za dom, vrt in gozd. Med najbolje prodajana sodijo kosilnice, sesalniki, škarje za živo mejo, prezračevalniki trave, drobilniki za veje, kose, verižne in univerzalne žage.

V kategoriji tovrstnih izdelkov lahko najdete še črpalke in hidroforje, visokotlačne čistilne naprave, puhalnike, škropilnice, generatorje, električne potopne črpalke, akumulatorske samokolnice, multifunkcijske glave in vrtalnik za zemljo.

Finalistke med vrtnim orodjem

V Prokraft vam med drugim omogoča izjemno kakovosten nakup nepogrešljive vrtne opreme, kot so škarje za obrezovanje žive meje. Finalistke med vrtnim orodjem so zagotovo akumulatorske škarje Makita, ki uporabniku zagotavljajo učinkovito gladko rezanje grmičevja, žive meje ter drugih podobnih struktur na vrtu oziroma zelenici. Občutek pri delovanju je podoben kot pri ročnih škarjah.

Za lažje delo je tovrstnemu izdelku priložen še kvaliteten nahrbtnik. V njem sta shranjena adapter in akumulator. Kabel za škarje pa lahko namestite na desno ali levo stran nahrbtnika. Stikalna škatla se lahko namesti na pas ali ramenski pas za preprostejši dostop do stikala ter prikazovalnika kapacitete in preobremenitve. Podrobnejši opis izdelka si lahko ogledate na spletni strani ponudnika prokraft.si, kjer vam je na voljo tudi cena.

This entry was posted in Vse za dom and tagged , , , . Bookmark the permalink.