Poliglot, prevajalsko podjetje s fizično pisarno v Ljubljani

Če potrebujete prevod, tolmača ali lekturo, ponavadi podjetje poiščete s pomočjo spleta in ga kontaktirate. Poliglot je tu v prednosti, saj imajo v Ljubljani tudi fizično pisarno, kjer se lahko oglasite, kadar se vam je lažje dogovarjati in pojasniti zadeve v živo. To je izredno dobrodošlo v primeru težjih prevodov in tolmačenj, ali pa ko potrebujemo prevajalca kakšnega eksotičnega jezika, ki ni na voljo prav na vsakem koraku.

Kaj vse to podjetje ponuja in kaj nas lahko prepriča?

Podjetje Poliglot ponuja prevajanje v več kot 30 jezikov, so zanesljivi in z njimi je pravi užitek sodelovati. Zato ni čudno, da imajo dolg seznam referenc, ki vas lahko še dodatno prepričajo o kakovosti podjetja ter o tem, da svoje prevode in tolmačenja zaupate prav njim. Ponujajo pa še več. Na njihovi strani je namreč veliko napotkov o tem, kako se sami lahko naučite osnov tujega jezika. Učenje jezika je vedno dobra naložba za prihodnost, zato so taki nasveti več kot dobrodošli. Če sledite podjetju preko družabnih omrežij, lahko izveste veliko zanimivih dejstev o različnih jezikih in celo ujamete akcije in popuste, ki jih občasno nudijo.

Poliglot je z izredno vsebino prisoten na družabnih omrežjih

Tudi če ne sodelujete redno s podjetjem, se ga splača spremljati zaradi dodatnih vsebin, ki so bile že omenjene. V podjetju se namreč trudijo, da bi tudi širše občinstvo spoznalo kar največ tujih jezikov, pa čeprav samo nekaj fraz ali zanimivih dejstev. Velika večina jezikov na našem planetu počasi izginja, zato se moramo truditi, da jih bo čim več preživelo čim dlje.

Poliglot pa ima še enega asa v rokavu. Ponuja tudi dostavo prevoda na dom. Prav tako, kot si naročite pici, si lahko naročite tudi prevod. V ponudbo prevoda in sodne overitve prevoda je namreč všteta tudi brezplačna dostava ‘še toplih’ prevodov po Ljubljani in Mariboru z okolico. To pa ni kar tako, kajne?

This entry was posted in Jeziki and tagged , , . Bookmark the permalink.