Otroške hišice, ki nudijo vstop v otroško domišljijo

Vsak od nas potrebuje svoj mir. Še posebej pa otroci, saj so stalno v pogonu, stalno prejemajo nova znanja in se tu in tam morajo izklopiti in umakniti v svoj svet domišljije. Zato so v podjetju Svet igral začeli izdelovati lične in izredno kvalitetne otroške hišice. Na voljo je več oblik, barv in velikosti, vse pa veže ena ideja – narediti nekaj varnega, prijaznega okolju in nekaj, kar budi domišljijo. Otroci se radi skrijejo v otroške hišice, saj jim le-te nudijo udobno in prijetno zatočišče. V njih se lahko igrajo ure in ure. Te lesene otroške hišice so lahko postavljene samostojno ali kot sestavni element igral na, na primer, večjem igrišču.

Najbolj varna igrala za vašega otroka

Te otroške hišice so tako prijetne na pogled, da so že same po sebi lahko okras na vrtu, če pa se iz njih razlega vesel smeh naših otrok, bo zadovoljstvo ob nakupu in uporabi še toliko večje. Prav tako ne gre za igralo, ki se ga otroci hitro naveličajo. Prav vsi, mali in veliki, se prepustijo domišljiji in trenutnemu navdihu in otroške hišice vzamejo za svoje. Ta lesena igrala so izdelana v Sloveniji in imajo certifikat igral za zunanjo uporabo. Prav tako so okolju in zdravju prijazna, saj uporabljeni materialu ne vsebujejo težkih kovin ali kakšnih drugih škodljivih sestavin. Barve si lahko izberete po lastni želji, v notranjosti pa te otroške hišice skrivajo tudi klop, nekatere pa še manjšo mizico. Prav tako imajo leseno dno, tako da je čas, preživet v njih, zares prijeten.

Otroške hišice, ki bodo pregnale dolgčas

Ta igrala iz besednjaka vašega otroka zares preženejo besedo dolgčas. Otroci se potopijo v svoj svet, skrbijo za otroške hišice, jih vzamejo za svoje. V njih se igrajo čajanke, v njih si uredijo kotiček za spanje, včasih gredo v njih celo na počitnice. Igrala, ki spodbujajo otroško domišljijo so res nekaj najboljšega, kar lahko otrokom ponudimo in Svet igral se tega zaveda. Ne dvomimo v to, da si tudi vi želite eno od njih.

This entry was posted in Vse za otroka and tagged , . Bookmark the permalink.