Odprava celulita z rekreacijo

Kaj je današnji problem velike večine ljudi danes, ki je zaposlena in po vsej verjetnosti zaposlena v gospodarstvu, torej v privatnem sektorju, ki je za človeka kot po pravilu bolj izčrpa ljudi, saj se mora človek neprestano dokazovati na delovnem mestu? Skupna točka zagotovo je pomanjkanje časa zase. Ker pa je to, kot vemo, izredno širok pojem, ga lahko malo raztolmačimo, ampak ne predolgo in preveč široko, ker to ni ravno smisel tega članka. Več o tem lahko preberemo na: http://www.rehamed.si/celulit/.

rekreacijaTorej pomanjkanje časa zase se kaže v preutrujenosti, stresu, izčrpanosti, nepravilni prehrani, debelosti, pomanjkanju rekreacije in še bi lahko naštevali. So pa to ponovno precej široki pojmi, kot je gotovo vsem jasno. Kot posledica tega se pojavi tudi celulit in športna prehrana je posledica vsega tega kot nuja, da se poizkuša sodobni človek rešiti težav.

Obstajajo pa jasno tudi osebe, ki celulit odpravljajo na drugačen način. Pri tem poznamo na primer kavitacijo, anticelulitno masažo, liposukcijo in še kakšne bolj radikalne in invazivne posege. Od naštetih je anticelulitna masaža gotovo še najboljša, ampak kako dolgotrajne vidne učinke lahko pričakujemo, če se naš življenjski slog ne bo kaj preveč na hitro spremenil? Ja, zagotovo smo si vsi, če ne drugače pa globoko v sebi enotni, da učinki ne morejo biti dolgi. Pa tudi če se odločimo za kak bolj invaziven poseg, ne moremo pričakovati, da bo kaj drugače. Če se celulit odpravi, še ni nujno, da je celulit odpravljen tudi za vse večne čase. Ste pomislili na to, ko ste iskali te krajše poti. Upam, da. Če želite celulit odstraniti v podjetju Rehamed, ki med drugim nudi tudi anticelulitno masažo, vam bodo prav gotovo povedali, da se lahko celulit vrne, če se ne boste rekreirali.

Če pa po drugi plati, ki smo jo mimogrede tudi že omenili v tem članku, vprašate podjetje Pas, pri katerem se kupi športna prehrana Pas, pa vam bo tudi tako povedal. Rezultati, ki jih za izgubo celulita in druge učinke omogoča športna prehrana, bodo lahko hitro izgubljeni, če se redna telesna vadba ne bo nadaljevala in če se pri hrani ne bo upoštevali osnovnih in najbolj pomembnih zakonov, mimo katerih pač ne gre, če želimo, da bo imela športna prehrana na telo dolgoročen učinek. V tem primeru pač ni možno najti nikakršnih bližnjic, kar tudi liposukcija ni, če se ne spremeni življenjski stil.

Ja, sprememba življenjskega stila je lahko na začetku izredno naporna, saj jo ljudje bolj ali manj jemljejo kot neko izgubo časa, v katerem bi lahko naredili kaj, s čimer bi lahko zaslužili, ne pa da ta tako potrebni čas, ki ga neprestano primanjkuje, izgubljajo z rekreacijo. Vendar pa se je nujno treba zavedati, da telesna vadba da človeku dodatno energijo, moč, koncentracijo in še in še. Če pri tem športna prehrana pomaga, še toliko bolje. Ima namreč res ogromno pozitivnih lastnosti, zato nanjo res nikakor ne smemo gledati kot na izgubo časa, saj smo potem precej bolj produktivni. Zagotovo se vsak strinja z mano pri tem, da je produktivnost izredno pomembna, saj v krajšem času naredimo isto ali pa morda celo še več. Kaj je potem bolje? Odgovor zagotovo poznate sami.

This entry was posted in Lepota in zdravje. Bookmark the permalink.