Nova generacija prenosnikov Lenovo

prenosniki lenovoNa trgu prenosnih računalnikov je nova generacija znamke Lenovo prava popestritev. Če je pred leti veljalo, da prenosniki Lenovo niso konkurenčni znamkam kot sta Dell in HP to danes ne velja več. Lahko bi rekli, da Lenovo počasi prehiteva konkurenco. Zadnji modeli s svojim dizajnom in konfiguracijo navdušujejo tudi najbolj zahtevne.

V glavnem danes poznamo tri serije prenosnikov Lenovo in sicer ThinkPad, Ideapad in Yoga. Najnovejši na trgu je prenosnik Lenovo Yoga, ki navdušuje s svojim dizajnom in vrtljivi zaslonom. Yoga je nekakšna mešanica med prenosnikom in tablico, ki ga je proizvajalec poimenoval kar Ultrabook. Ultrabook Yoga je namenjem v prvi vrsti uporabnikom, ko so nenehno na poti, saj naj bi bila mobilnost tista, ki postavlja Lenovo Yoga pred ostale klasične prenosne računalnike.

Lenovo Legion za igralske navdušence

Pri Lenovo so razmišljali na vse uporabnike prenosnih računalnikov. Njihova linija Ideapad premore tudi zelo zmogljiv prenosnik Lenovo Legio, ki je namenjem vsem navdušencem nad igrami. Pred časom je veljalo, da so za igre dovolj dobri le najboljši gaming stacionarni računalniki, pri Lenovo pa so šli korak naprej in na trg ponudli gaming prenosni računalnik, ki poganja z lahkoto tudi najbolj zahtevne igre. Igre lahko z Lenovo Legion igrate zdaj tudi zunaj na sprostem, na potovanju ali v priljubljeni kavarni.

Vse Lenovo računalnike odlikuje vrhunski dizajn, majhna teža in odlična konfiguracija. Prav vsak model pa vsebuje tudi tisto nekaj kar ga postavlja pred konkurenco. Prenosnik Legion za primer vsebuje osvetljeno in hlajeno tipkovnico. Tako boste lahko igrali tudi v temnih prostorih in tudi več ur skupaj saj se tipkovnica ne bo segrevala. Prenosnik Yoga pa vas bo navdušil z vrtljivim zaslonom in zmožnostju uporabe kot prenosni računalnik ali tablica.

Lenovo Ideapad, ThinkPad ali Yoga

V kolikor ste še v dvomih kateri prenosnik bo vas nasledji vam priporočamo, da si ogledate ponudbo prenosnikov Lenovo in zagtovo vas bodo navdušili. Vsak od serije Lenovo prenosnikov je namenjem drugačnemu tipu uporabnikov. ThinkPad se ponaša s svojo premium konfiguracijo, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu. Enako velja za Yogo in Ideapad. V kolikor iščete prenosnik za poslovno rabo bo zagotovo Lenovo vaša prva izbira.

Prenosnike Lenovo pa odlikuje še ena lastnost. Hitro boste opazili, da prenosniki odstopajo od drugih po obliki in teži. Malo prenosnikov se lahko ponaša s tako majhno težo in tako elegantnim dizajnom.

prenosni-racunalnik-lenovo

This entry was posted in Tehnologija and tagged , , . Bookmark the permalink.