Nega pasje kože in dlake

dog-groomingOskrbeti svojega psa s hrano ni dovolj. Vsak pes potrebuje tudi nego oziroma skrb lastnika za njegovo gibanje, razvajanje in seveda tudi nego, tako kože kot tudi dlake. Izdelke za nego pasje kože in dlake pa boste našli tudi v spletni trgovini Kosmatinčki. Nakup v spletni trgovini je hiter in enostaven ter na nek način tudi bolj ekonomičen. Vsi izdelki, ki jih prodaja podjetje Kosmatinčki so kvalitetni in naravni ter tako poskrbijo za kvalitetnejše in bolj zdravo življenje vašega psa.

Kot smo že omenili, so vsi izdelki za higieno in nego psa v spletni trgovini Kosmatinčki popolnoma naravni. Poleg tega so tudi izdatno preizkušeni v praksi zdravilcev za živali. Pomembno se je zavedati, da z uporabo naravnih izdelkov za higieno živali, torej nego dlake in kože psa, lahko preprečimo zdravstvene težave in pomagamo psu do boljšega zdravja. Verjetno se tudi vam zdi preventiva boljša kot pa kurativa.

Kateri izdelki pa se uporabljajo za nego dlake in kože psa? S šamponom za pse boste poskrbeli za splošno nego dlake in pa za nego problematičnega kožuha. Poleg tega si lahko sedaj zagotovite naravno razpršilo proti bolham in klopom. Tovrstna naravna nega dlake je namenjena zatiranju in zdravljenju okužb z bolhami in garjami ter tudi preprečevanju nastanka pršic, bolh in uši, ki se lahko pojavijo na spalni oziroma ležalni površini vašega psa. Lahko pa si zagotovite kar komplet zaščite pred bolhami in klopi, ki služi kot preventivna zaščita in vsebuje sprej proti bolham in pršicam, kapljice za preventivno zaščito pred bolhami in pa tudi šampon koncentrat.

Vir: www.kosmatincki.si

This entry was posted in Razno. Bookmark the permalink.