Lesena notranja vrata pohištva Markelj

Lesena notranja vrata pohištva MarkeljKakšno bi bilo življenje v stanovanju brez notranjih vrat? Verjetno zelo čudno, saj si ne bi morali privoščiti tolikšne zasebnosti, kadar si jo zaželimo, poleg tega pa bi se vsi prostori nekako zlili v en prostor. Notranja vrata nam zagotovo veliko pomenijo, saj nimajo le estetske vrednosti ampak so tudi funkcionalna. Najpomembnejša je seveda kvaliteta notranjih vrat, vendar pa je zelo pomembno tudi to, da so nam notranja vrata vizualno všeč in se skladajo tako z našo osebnostjo, kot tudi osebnostjo stanovanja. Mizarstvo Markelj je pravi naslov za vse tiste, ki si želijo kvalitetnih in lepih lesenih notranjih vrat.

Mizarstvo Markelj lesena notranja vrata izdeluje izključno po naročilu oziroma po vaših merah in željah. Tako vam podjetje pobnuja vse vrste kombinacij, kot so furnir, masiva, inox, laminati, različni furnirji v kombinaciji in podobno. Vsa lesena notranja vrata izpod rok mojstrov podjetja Mizarstvo Markelj so izdelana, vključno s podboji, iz vlaknenih plošč v osnovi, ki je neprimerljivo boljša od iverice, torej so ta lesena notranja vrata odporna na udarce in vlago. Seveda je izbira materialov in kombinacij povsem vaša, Mizarstvo Markelj pa vam bo z veseljem svetovalo.

Izdelava lesenih notranjih vrat po naročilu zajema velikosti dimenzij do širine 150 cm in višine 300 cm, možnost odpiranja v sredini podboja in možnost obratnega odpiranja, zvočno, toplotno in požarno izolacijo, izdelavo drsnih vrat, izdelavo pregradnih sten in izdelavo mansardnih vrat. Za več informacij o lesenih notranjih vratih kliknite na povezavo: http://www.mizarstvomarkelj.si/notranja-vrata/. Oglejte si ponudbo podjetja in si zagotovite sanjska lesena notranja vrata tudi vi.

This entry was posted in Vse za dom. Bookmark the permalink.