Knjigoveštvo Sekom grafika za vse ustvarjalne duše

Če spadate med tiste, ki raje pišejo ali rišejo, kot da bi zapravljali čas z govorjenjem, in sanjate o tem, da bi kdaj napisali svojo knjigo ali izdali pesniško zbirko, a ne veste čisto, kje začeti in na koga se obrniti, potem berite naprej in izvedeli boste vse, kar morate vedeti, da boste lahko že kmalu v rokah držali svoj knjižni izdelek. Tudi v primeru, da v vas ni zaslediti niti kančka umetniške žilice, ampak potrebujete le vezavo za svojo diplomsko nalogo, obiščite spletno stran knjigoveštvo Sekom grafika, kjer lahko preberete še več o vseh možnih vrstah vezav, barv, škatel in drugih dodatkov in podrobnosti, ki si jih lahko sami izberete za svojo knjigo.

Uresničite svoje ideje ali sami izdelajte darilo

Poleg tiska in vezave avtorskih in foto knjig, vam knjigoveštvo Sekom grafika nudi tudi možnost tiska in vezave revij, katalogov, čestitk, razglednic in koledarjev. Sami lahko izberete, katero vrsto vezave želite, in določite barve ter celo material platnic. Če želite dodati še kak poseben detajl vaši knjigi, se lahko odločite za zlato obrezo. Vaša knjiga bo tako dobila poseben okrasni detajl v obliki pozlačenega roba. Če ima nekdo od vaših bližnjih rojstni dan in bi jim radi podarili nekaj posebnega, vam knjigoveštvo Sekom grafika omogoča tudi naročilo izbranega tiska na torte, majice, lončke in podobno, darilo pa boste lahko zavili v unikatno škatlo poljubne velikosti, lahko pa se odločite za ročno izdelano darilno škatlico.

Od tiska in vezave do lektoriranja in prevajanja

Ko imate napisano knjigo, pesniško zbirko ali diplomsko nalogo, knjigoveštvo Sekom grafika lahko poskrbi tudi za lektoriranje in prevajanje. Če morate imeti preveden povzetek v svoji diplomski, magistrski ali doktorski nalogi, ali pa mora biti v celoti prevedena, potem lahko naročite tudi strokovno prevajanje. Glede na obseg knjige oziroma naloge je odvisno, koliko časa bo potrebno za končni prevod. Včasih je dovolj že en dan, prevajanje obsežnejših nalog pa lahko traja tudi do tri dni. Končna cena lektoriranja in prevajanja je prav tako odvisna od obsega in zahtevnosti besedila.

This entry was posted in Ideje za darila, Razno and tagged , . Bookmark the permalink.