Klime, toplotne črpalke in drugi izdelki podjetja Tersus

klima-4Tersus je Slovensko podjetje, ki se ukvarja s prodajo klimatskih naprav, toplotnih črpalk in druge tehnike s pomočjo katere lahko učinkovito ogrevamo ali ohlajamo naše prostore. V njihovi ponudbi boste tako našli različne klimatske naprave primerne tako za majhna stanovanja kot tudi velike javne ustanove, toplotne črpalke, veliko izbiro radiatorjev, razna električna sevala in druge tehnike. Za svoje izdelke seveda nudijo tudi rezervne dele in pa servis. Ker se zavedajo pomena kvalitete različnih izdelkov prodajajo le-te priznanih tujih znamk.

V primeru, da naročite artikle, katerih skupna cena presega 50€ boste deležni brezplačne poštnine, v omenjenem podjetju pa poskrbijo tudi za montažo kupljenega blaga. Le-tega lahko prevzamete tudi osebno, seveda pa za svoje izdelke zagotavljajo tudi rezervne dele. Dejstvo je, da je prijetna klima v stanovanju ali hiši nujno potrebna za lagodno življenje. Pri visokih ali nizkih temperaturah naša storilnost krepko pade, nismo toliko zbrani in tudi počutimo se slabo. Je pa treba poznati nekaj nasvetov pri tem, ko ohlajamo prostore. Razlika med notranjo in zunanjo temperaturo naj nebi presegala 6 stopinj Cezija. To je malce te55žko doseči, če je zunaj naprimer 36 stopinj, bi jih v prostoru še vedno bilo 30, kar je malce neznosno, a le tako se lahko izognemo raznim nevšečnostim, ki nas lahko doletijo ob uporabi klimatske naprave. Nekateri so na temperaturne spremembe zelo odporni, spet druge pa to kar prizadene in naslednji dan čutijo bolečine v sklepih in drugje.

No ja v omenjenem podjetju boste zagotovo dobili tisto kar iščete pa naj bodo to toplotne črpalke za sanitarno vodo, IR paneli ali pa varčni električni radiatorji in vse vmes.

This entry was posted in Vse za dom and tagged , . Bookmark the permalink.