Katere talne obloge poznamo?

Zadovoljni kupci, ki so že preizkusili talne obloge podjetja Hotenjka, vam bodo z veseljem povedali, da je razmerje med njihovo kvaliteto in ceno izjemno dobro. Pri njih zares lahko naročite vse vrste podlag za vaš dom – parket, laminat, pvc-vinilne talne obloge ter druge. Kot so nam potrdili, imajo vsak dan na razpolago več kot sto različnih parketov, kar pomeni da boste lahko izbirali med številnimi barvami, vrstami lesa in cenovnimi razredi. Prav gotovo boste našli takega, ki bo za vaše domovanje najbolj primeren. Če se v široki ponudbi ne boste znašli, vam bodo njihovi ustrežljivi svetovalci z veseljem priskočili na pomoč. Smo vas že prepričali, da jih obiščete v njihovem salonu na Brezovici?

Hotenjka ponuja talne obloge številnih blagovnih znamk

V njihovem salonu boste lahko našli talne obloge številnih proizvajalcev, kot so denimo KLB, Stufex, Weitzer, Bostik ter številne druge. Poleg tega lahko pri njih takoj dobite tudi ves potreben material za vgradnjo, nakup pa je možen v kar dvanajstih obrokih. Ugodno, kajne? Predstavili vam bodo tudi širok nabor podkategorij, ki jih ima vsak izmed njihovih produktov. V nadaljevanju tega članka si poglejmo nekatere izmed njih, ter katere so primerne za znanje okolje in katere za notranje.

Različne podlage za različne prostore

V primeru, da potrebujete talne obloge za vaš vrt ali teraso, boste morali izbrati masiven les ali pod iz kompozitov (WPC). Zunanje površine so namreč izpostavljene ekstremnim vremenskim razmeram (od hude vročine poleti, do izjemno nizkih temperatur pozimi), zato je izbira prave vrste lesa in predvsem njegove pravilne vgradnje ključna, da se bo podlaga obdržala več let. Podobno velja za talne obloge, ki jih boste namestili na dvorišču. Tam se lahko uporabljajo iste podlage kot za vrt in teraso, pri čemer strokovnjaki priporočajo, da izberete sibirski macesen ali cumaru. Za kopalnice se priporoča vinilno talno oblogo, ki je povsem vodoodporna ali posebne vrste parket, ki zaradi visoke vsebnosti olj odbija vodo.

This entry was posted in Vse za dom and tagged . Bookmark the permalink.