Kaj vam ponuja spletna prodajalna Tojeto.info?

Spletna trgovina Tojeto.info prisega na igrivost, radovednost, domišljijo ter na vsesplošno aktivnost. Na podlagi tega bi lahko večina med vami že lahko sklepala, kakšne izdelke vam ponujajo v prodajalni. Na tem mestu so vam na voljo kakovostne in zanimive igrače ter različni pripomočki, ki nudijo odlične miselne ter spretnostne izzive, ki so ne nazadnje še zelo zabavni.

Vsi izdelki v prodajalni Tojeto.info so skrbno izbrani s strani strokovno podkovane ekipe, ki vam zagotavlja varnost, kakovost pa tudi cenovno dostopnost iger ter igrač.

Poleg spletne trgovine je za kupce na voljo tudi prodajalna na Gallusovem nabrežju v Ljubljani

Prav vsi izdelki iz spletne trgovine pa so razstavljeni tudi v fizični prodajalni, ki se nahaja na Gallusovem nabrežju v Ljubljani. Veliko igrač je na voljo tudi za preizkus. Vsi trgovci pa so strokovno dovolj podkovani, da kupcem lahko priskočijo na pomoč pri izbiri pravega izdelka.

Fizična prodajalna in spletna prodajalna Tojeto.info vam ponujata tudi cirkuške rekvizite, igre na prostem, miselne igre, družabne igre, ustvarjalne igrače in še bi lahko naštevali. Presenečeni boste nad izjemno bogato ponudbo. Velika verjetnost je, da se z določenimi igračami do sedaj še niste srečali in vas bo zato še toliko bolj mikalo, da si jih izberete.

Kateri cirkuški rekviziti so vam na voljo v Tojeto.info?

Med vsemi možnimi igračami, igrali in drugimi simpatičnimi izdelki so v Tojeto.info na voljo tudi vrhunsko zasnovani cirkuški rekviziti. Na voljo so izdelki za žongliranje, diabolo, poi, flower stick, hula hoop obroči, LED rekviziti, ognjeni rekviziti, pogo palica, monocikel in še drugi cirkuški simpatično zasnovani pripomočki.

S cirkuškimi rekviziti lahko še posebej razveselite vaše najmlajše družinske člane. Z njimi jih lahko presenetite za rojstni dan ali pa na primer za pust.

Ustvarjalne igrače

Ena od kategorij v Tojeto.info so tudi ustvarjalne igrače. V njej lahko izbirate med številnimi izdelki za barvanje, risanje, skratka ustvarjanje na sploh. Na voljo so tudi kocke za sestavljanje, inteligentni plastelin, konstrukcije iz opek, kovinske sestavljanke, lesene ter kartonske sestavljanke, peski in mase za oblikovanje.

Kaj je Imagidice?

Pravijo, da je včasih dovolj le ena sličica, da se ti lahko odpre cel svet. To lahko dosežete z izbiro igrače, ki jo najdete pod imenom Imagidice. Če vas zanima, kaj točno takšna igra predstavlja, obiščite spletno prodajalno Tojeto.info.

This entry was posted in Ideje za darila and tagged , . Bookmark the permalink.