Do bujnih las z lasnimi vstavki

Ob besedni zvezi lasni vstavki ima marsikdo v mislih zgolj kakšne umetne čopke ali kitke, ampak temu ni tako. Danes je industrija podaljševanja las tako napredovala, da lahko izbirate med številnimi možnostmi, kadar se odločate za lasne vstavke. Pa naštejmo nekaj variant tovrstnega podaljševanja in zgoščevanja las.

Obstajajo lasni vstavki ali tako imenovani clip on podaljški, ki jih lahko dobite tako v umetni kot naravni verziji las. Tem sledijo lasni vstavki, ki jih večina od nas že pozna. Ti lasni vstavki so lahko čopi las, kite ali celo frufru-ji. Sicer so tukaj še lasuje, ki ne sodijo v skupino lasnih vstavkov, pri katerih naši lasje ne igrajo nobene vloge, saj so skriti pod njo. Na koncu pa naj omenimo še lasne podaljške na keratin ali obročke, ki se enostavno pritrdijo na vaše lase. Če ste včasih morale za to k frizerju, vam danes več ni treba. Vse kar morate storiti je, nabaviti zadostno število majnih čopkov las, ki so povečini dolgi okrog 50 cm in jih pritrditi s toplotnimi kleščami. Gre za lasne podaljške na keratin.

Zgoščevanje las

Lasni vstavki lahko torej služijo le kot nek dodatek, ki nam naše lase podaljša, a velikokrat se dekleta zanje odločajo iz popolnoma drugega razloga. Ker so lasni vstavki, za razliko od lasnih podaljškov, različnih dolžin, so primerni za vsak tip frizure in kar je najpomembnejše, so bistveno cenejši od drugih oblik podaljševanja las. Kot smo že omenili, se večina predstavnic nežnejšega spola na odloča za lasne vstavke, ker bi si želele lase podaljšati, pač pa zato, da pridobijo na volumnu in bujnosti las.

Preden pa se zanje odločite, obiščite specialnizirano trgovino ali frizerski salon, kjer vam bodo z veseljem pokazali, kako si jih najenostavneje pritrdite.

This entry was posted in Lepota in zdravje. Bookmark the permalink.